“ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;” 01.06.2013

¨Γιατρέ μου εσύ τι λες;¨: Αυτό ήταν το θέμα της 29ης ιατρο-κοινωνικής μας εκδήλωσης. Με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου και την συμπαράσταση του Δήμου Ρόδου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.
Στο ερώτημα του τίτλου της ομιλίας ¨απάντησε¨ ο Δρ.Δημήτριος Κασίμος, Γενικός Αρχίατρος, Ρευματολόγος 401 ΓΣΝΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.).
Στην διάρκεια της ιατρο-κοινωνικής εκδήλωσης, προβλήθηκε η ταινία μικρού  μήκους-ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτου Λουκίας Ρικάκη «Μικρές κινήσεις που αξίζουν». Η ταινία παρουσιάζει τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία στην καθημερινότητα των ασθενών, καταγράφοντας μαρτυρίες από την ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τις συχνότερες φλεγμονώδεις αρθροπάθειες. Το ντοκιμαντέρ επιδιώκει να δώσει μια εικόνα του ζητήματος ώστε να συμβάλει ικανά στην ευαισθητοποίηση του κοινού  αλλά και των αρμοδίων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
KINHSEISΗ εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 και ώρα 18.30, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου Ρόδου, με χορηγούς τα ξενοδοχεία Best Western Plaza, Sentido Apollo Blue Palace.
Στον απόηχο της εκδήλωσης, αναφερόμενοι στον Δρ.Δημήτρη Κασίμο, Γενικό Αρχίατρο, Ρευματολόγο 401 ΓΣΝΑ, πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα, όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο που μας συγκίνησε πολύ και μας γνώρισε τον γιατρό μέσα από τα μάτια του ασθενή!!Τον ευχαριστούμε πολύ!!!

Η ΑΦΙΣΑ μας σε μορφή pdf.

Για να δείτε τι έγραψε ο τύπος, κάντε κλικ εδώ: Link1