ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ 02.10.2011

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», στα πλαίσια εορτασμού για έβδομη συνεχόμενη χρονιά της ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ¨, πραγματοποίησε μουσικό αφιέρωμα, «ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ», την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, στις 11.00 π.μ.,  στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.
Αυτή η πρωτότυπη για τα δεδομένα μας εκδήλωση, πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά με αγάπη, ανθρωπιά και σεβασμό στον άνθρωπο και τις αξίες του, από ερασιτέχνες μουσικούς (κατά αλφαβητική σειρά), τον γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο κ.Ιωσήφ Δημήτριο, τον γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο κ.Κατσογριδάκη Ευάγγελο, την μουσικό κ.Κούκουρου Αικατερίνη, τον γιατρό παθολόγο κ.Λίσγο Φίλιππο, τον ιατρό γαστρεντερολόγο κ.Στουραΐτη Ιωάννη και τους μικρούς μουσικούς Κατσογριδάκη Γεώργιο, Χατζηκαλημέρη Δέσποινα και Χατζηνικόλα Θεοδώρα. Έκτακτη συμμετοχή στην εκδήλωση μας ήταν η μουσικός κ.Καρακατσάνη Νατάσα.
Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν έπαινοι από τον Σύλλογο «ΘΑΛΕΙΑ» σε όλους τους συντελεστές, ως ένδειξη ευχαριστιών αναγνωρίζοντας την εθελοντική προσφορά τους για την πραγμάτωση των σκοπών και των στόχων του Συλλόγου μας.DSC07606
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου πάτερ Ιωάννης Χαλικιάς, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ.Σάββας Διακοσταματίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αρμόδια στη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας, κ.Μουτάφη-Κουντούρη Δέσποινα, ο κ.Ζωίδης Ηλίας εκπρόσωπος του Βουλευτή Δωδ/σου κ.Ζωίδη Νικόλαου, ο αρχηγός της μειοψηφίας του Δήμου κ.Γεώργιος Χατζημάρκος, ο δικηγόρος και πολιτευτής της Ν.Δ. κ.Βασίλειος Υψηλάντης, ο Γενικός Διευθυντής της ¨Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου¨ κ.Εμμανουήλ Καρυδάκης, ο Διευθυντής της ¨Τράπεζας Πειραιώς¨ κ.Παρασκευάς Στέργος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ.Χρήστος Μαντάς, ο ιατρός νευρολόγος κ.Αννάκης Κάλλιστος, ο ιατρός ρευματολόγος κ.Μανδρακός Ευάγελος, ο Πρόεδρος των Αιμοδοτών κ.Νικολάου Φιλήμονας, εκπρόσωπος του ομίλου ¨INNERWHELL¨ κ.Ειρήνη Χαλικιά, εκπρόσωπος της λέσχης ¨LIONS – HELLIOUSA ΡΟΔΟΥ¨ κ.Βίκη Χιώτη, εκπρόσωπος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων ¨Ροδίων Παιδεία¨ κ.Παναγιώτης Αναστασιάδης, οι δημοσιογράφοι κ.Ελένη Γλεντή, κ.Δημήτρης Γκαρτζώνης, κ.Ευρυδίκη Κοββάνη, ο κ.Πέτρος Μόσχος και κ.Δημήτρης Τσοπανάκης, οι χορηγοί μας, μεταξύ αυτών οι κκ Γεωργάς Γεώργιος και Γεωργάς Ηλίας, από τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Γεωργάς Α.Ε., ο κ. Παλιούρης Κωνσταντίνος, η κ. Ρουμπέτη Μαρίνα και ο κ. Χαλικιάς Μάκης καθώς και πλήθος φίλων και μελών του συλλόγου μας.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας, ευχαριστούμε από καρδιάς:
Α/ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου κ.Σάββα Διακοσταματίου, καθώς και το προσωπικό του Οργανισμού,
Β/   τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Γεωργάς Α.Ε., ξενοδοχείο ¨Best Western Plaza¨,
Γ/   την  γκαλερί ¨KOZAS¨,
Δ/   το ανθοπωλείο ¨NARKISSOS¨,
Ε/   το τυπογραφείο ¨ΡΟΔΙΑΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ¨.
Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος «ΘΑΛΕΙΑ», θα δώσει, μέσω κοινωνικής λειτουργού, οικονομική ενίσχυση σε παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας.

Η ΑΦΙΣΑ μας σε μορφή pdf.
Για να δείτε τι έγραψε ο τύπος, κάντε κλικ εδώ: Link