ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2012-2013

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

volunteering-pictureΘα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη, τους φίλους και τους συμπαραστάτες στο έργο μας, για την συνέχιση των δωρεάν προγραμμάτων της Ομάδων Υποστήριξης, με την αφιλοκερδή συμμετοχή των εθελοντών μας:

  • Α) Με την κα.Καρελλάκη Παναγιώτα, Κοινωνική Λειτουργό – Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, “Σεμινάρια Συμβουλευτικής-Αυτογνωσίας”, με συγκεκριμένα θέματα, την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, στην Στέγη μας, ώρες: 16.00 – 17.00 μ.μ.
  • Β) Με τον κ.Ναχνά Χάρι, Δρ.Χειροπρακτικής, την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου “BEST WESTERN PLAZA” (Ιερού Λόχου 7), ώρες: 17.00 – 18.00 μ.μ.

Περιμένουμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο του γραφείου μας 22410.31290 (13.30-17.00) και με μήνυμα στο email μας:info@thalia.gr.gr ή στο inbox μας.
Οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον Σύλλογο μας, θα μπορούσαν να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου μας (Ερυθρού Σταυρού 6, εντός του αύλειου χώρου του παλιού νοσοκομείου Ρόδου) και να συμπληρώσουν μια αίτηση με τα προσωπικά τους στοιχεία. Η εγγραφή του μέλους είναι 5€ εφάπαξ και η ετήσια συνδρομή του είναι 10€.
Σας περιμένουμε όλους! Θα χαρούμε ιδιαιτέρως για την συμμετοχή σας!