ΤΕΛΙΚΑ…ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ 10.12.2011

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

DSC04497Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», πραγματοποίησε την 30η κοινωνική του εκδήλωση, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, στις 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.
Τελικά… τα Χριστούγεννα θα έρθουν!! Οι γιατροί και οι φίλοι τους…
Αυτή η εκδήλωση, πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά με αγάπη, ανθρωπιά και σεβασμό στον άνθρωπο και τις αξίες του, από ερασιτέχνες μουσικούς (κατά αλφαβητική σειρά), τον γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο κ.Ιωσήφ Δημήτριο, τον γιατρό ωτορινολαρυγγολόγο κ.Κατσογριδάκη Ευάγγελο, την μουσικό κ.Κούκουρου Αικατερίνη, τον γιατρό παθολόγο κ.Λίσγο Φίλιππο, τον ιατρό γαστρεντερολόγο κ.Στουραΐτη Ιωάννη, τον γιατρό παιδίατρο κ. Χατζηνικόλα Νικόλαο και τους μικρούς μουσικούς Κατσογριδάκη Γεώργιο, Χατζηκαλημέρη Δέσποινα και Χατζηνικόλα Θεοδώρα. Έκτακτη συμμετοχή στην εκδήλωση μας ήταν ο μουσικός κ.Παπαθεοδωράκης Ιωάννης και ο μουσικός κ.Σπυρίδης Εμμανουήλ.
Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθούν μέσω Κοινωνικής Λειτουργού, ως οικονομική ενίσχυση παιδιών με ειδικές ευαισθησίες.
Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν έπαινοι από τον Σύλλογο «ΘΑΛΕΙΑ» σε όλους τους συντελεστές, ως ένδειξη ευχαριστιών αναγνωρίζοντας την εθελοντική προσφορά τους για την πραγμάτωση των σκοπών και των στόχων του Συλλόγου μας.

Η ΑΦΙΣΑ μας σε μορφή pdf.
Για να δείτε τι έγραψε ο τύπος, κάντε κλικ εδώ: Link1 Link2 Link3