ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 09.01.2011

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, την Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2011, στις 18.00, στο Ξενοδοχείο ¨BEST WESTERN PLAZA¨, μεταξύ εκπροσώπων της Πολιτείας και της Πόλεως Ρόδου, μελών, φίλων, γιατρών, χορηγών και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας, του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ».
Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ.Θάλεια Γεωργά, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε να αποδεχθούμε όλοι μας τα μηνύματα της νέας χρονιάς, με περίσκεψη, αντοχές και χιούμορ. Να ευχαριστήσουμε το σήμερα και να δώσουμε ελπίδα για το αύριο…
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ.Κύριλλος, με τον Πανοσιολογιότατο πάτερ Νεκτάριο Πόκια και τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Χαλκιά.
Στις δύο βασιλόπιτες μας υπήρχαν τέσσερα νομίσματα και οι τέσσερεις τυχεροί κέρδισαν δώρα-προσφορές από χορηγούς μας. Η δεσποινίς Θάλεια Τηλιακού κέρδισε ένα δωρεάν εισιτήριο με επιστροφή για το εσωτερικό, προσφορά της επιχείρησης Plaza Travel. Ο ιατρός Παθολόγος κ.Ρεούλας Παναγιώτης κέρδισε ένα δίκλινο δωμάτιο για ένα Σαββατοκύριακο με πρωινό, προσφορά από τις τουριστικές επιχειρήσεις Γεωργάς Α.Ε. –  Ξενοδοχείο “Best Western Plaza”. Ο κ.Αλεξανδρής Κώστας κέρδισε ένα δίκλινο δωμάτιο για ένα Σαββατοκύριακο με ημιδιατροφή, προσφορά από τις τουριστικές επιχειρήσεις Απόλλων Α.Ε. – Ξενοδοχείο  “Appolon Beach Hotel” και τέλος η κ.Κάκκαρη Ειρήνη κέρδισε ένα δίκλινο δωμάτιο για ένα Σαββατοκύριακο με ημιδιατροφή προσφορά από τις τουριστικές επιχειρήσεις Απόλλων Α.Ε. – Ξενοδοχείο “Sendito – Appolon Blue Hotel”.
Την βραδιά πλαισίωσε μουσικά ο κ.Κωνσταντάκης Κυριάκος.DSC03698
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Κύριλλος, ο Πανοσιολογιότατος πάτερ Νεκτάριος Πόκιας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Χαλκιάς. Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Νικόλαος Ζωίδης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Ιωάννης Μαχαιρίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.Αντριάννα Μπαφίτη και κ.Φίλιππος Λίσγος, ο επίκουρος Δημάρχου κ.Ανδρέας Κούκουλας, η αντιδήμαρχος κ.Λίτσα Κρεμαστινού-Ροδίτη,  ο κ.Χατζημάρκος Γεώργιος επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δήμου Ροδίων. Ο Συνταγματάρχης Διοικητής Πυροβολικού κ.Παπαθανασίου εκπρόσωπος του Διοικητή 95ΑΔΤΕ Υποστράτηγου Ζιαζιά Κωνσταντίνου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδ/σου κ.Δαλάκας Αδάμ, η κ.Σχίζα Ευαγγελία εκπρόσωπος του Διοικητή Ναυτικού Σταθμού Ρόδου Αντιπλοίαρχου Γεώργιου Μπουρίτη. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ.Χρήστος Μαντάς, ο ιατρός νευρολόγος κ.Αννάκης Κάλλιστος, ο ιατρός ρευματολόγος κ.Ευάγγελος Μανδρακός, ο ιατρός παθολόγος κ.Ρεούλας Βασίλειος, ο ιατρός μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος κ.Σωκράτης Τηλιακός. Ο Νομικός μας Σύμβουλος κ.Βασίλειος Υψηλάντης, η Προϊστάμενη Δ’ Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ.Μάνια Μιχαηλίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου κ.Ανθούλα Καραολάνη και ο Ταμίας κ.Φιλήμων Νικολάου, ο Ξενοδόχος κ.Γεώργιος Γεωργάς, η κ.Μαριρένα Γεωργά-Τηλιακού, ο χορηγός του Συλλόγου μας κ. Ηλίας Αγαπητίδης, ο Πολιτικός Μηχανικός κ.Παναγιώτης Σακελλαρίου, ο Δ/ντης της Τράπεζας Πειραιώς κ.Στέργος Παρασκευάς, ο φιλόλογος και ζωγράφος κ.Αναστασιάδης Παναγιώτης, η κ.Καίτη Καστρουνή.  Η δημοσιογράφος κ.Πέγκυ Ντόκου από τον τηλεοπτικό σταθμό ¨ΟΜΕΓΑ¨ καθώς και ο καμεραμάν κ.Αλέκος Τσαβαρής από τον τηλεοπτικό σταθμό ¨ΘΑΡΡΙ¨ και πολλοί άλλοι μέλη, φίλοι του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

Για να δείτε τι έγραψε ο τύπος, κάντε κλικ εδώ: Link