ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΘΑΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡ

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου τίμησε τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και την Πρόεδρο του Θάλεια Γεωργά, για την προσφορά του και το ιατροκοινωνικό του έργο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του ΙΣΡ, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στη ¨Στέγη¨ του επί της οδού Ερ. Σταυρού 14.

ΙΣΡ 7Η κυρία Γεωργά στον μικρό χαιρετισμό που απηύθυνε, μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
” Γυρνώντας προς τα πίσω την σκέψη μου, πολλές Πρωτοχρονιές πριν… δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν σήμερα εδώ, σε αυτή την φιλόξενη Στέγη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, που έγινε με τόση αγάπη και προσπάθεια.
Ένα ξάφνιασμα ήρθε να ταράξει τα νερά της δύσκολης καθημερινότητάς μας, η πρόσκληση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ Χρήστου Μαντά και του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι θα τιμηθεί ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», για την προσφορά του και το ιατροκοινωνικό του έργο.
Όσα κάνουμε ή μάλλον όσα προσπαθούμε να κάνουμε, γίνονται με την δύναμη της ψυχής και όχι με το μυαλό…. Προσπαθώντας, όλοι μαζί, να δώσουμε μορφή στην Άρνηση και τα Όχι, να τα κάνουμε Ναι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε εσένα Πρόεδρε μου και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη που ένιωσα από όλους τους γιατρούς, Ρόδιους και μη, συνοδοιπόρους στο έργο μας από το 2002, που μας έχουν προσφέρει τις πολύτιμες ιατρικές τους γνώσεις, μέσω των ιατροκοινωνικών μας εκδηλώσεων, στα μέλη και στους φίλους μας.”

Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε στα σχετικά link :
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=270758&catid=5&maincatid=1
http://www.rodiaki.gr/printedition.php?archiveid=1349&page=21