«ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ»

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Η Πρόεδρος κα. Θάλεια Γεωργά και τα μέλη του Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», έπειτα από την επιτυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων ετών κατά την πραγματοποίηση προγραμμάτων ενημέρωσης και υποστήριξης για τα αυτοάνοσα νοσήματα και τις χρόνιες παθήσεις, ανακοινώνουν την έναρξη συναντήσεων που αφορούν σε δεξιότητες αυτοδιαχείρισης και αυτοβελτίωσης με γενικό τίτλο «ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ», για τα άτομα με ρευματικές παθήσεις και χρόνια νοσήματα, με την συμμετοχή ιατρών και ειδικευμένων θεραπευτών.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 31/01/2018 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza (Ιερού Λόχου 7) και θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους (2018).

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με εισηγητή τον Φυσικοθεραπευτή κ. Χάρι Ναχνά, με κεντρικό θέμα εισήγησης, «Κουραστήκατε να περιμένετε να φύγει ο πόνος;»

Σας περιμένουμε …. Σε μια διαφορετική από τις συνηθισμένες συνάντηση, να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματά μας….