"ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;" 01.06.2013

¨Γιατρέ μου εσύ τι λες;¨: Αυτό είναι το θέμα της 29ης ιατρο-κοινωνικής μας εκδήλωσης. Με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου και την συμπαράσταση του Δήμου Ρόδου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Στο ερώτημα του τίτλου της ομιλίας θα ¨απαντήσει¨ ο Δρ.Δημήτριος Κασίμος, Γενικός Αρχίατρος, Ρευματολόγος 401 ΓΣΝΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) και θα αναφερθεί σε πολλές πτυχές των ρευματικών παθήσεων από νέες όψεις.
KINHSEISΣτην διάρκεια της ιατρο-κοινωνικής  εκδήλωσης, θα προβληθεί η ταινία μικρού  μήκους-ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτου Λουκίας Ρικάκη «Μικρές κινήσεις που αξίζουν». Η ταινία παρουσιάζει τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία στην καθημερινότητα των ασθενών, καταγράφοντας μαρτυρίες από την ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τις συχνότερες φλεγμονώδεις αρθροπάθειες. Το ντοκιμαντέρ επιδιώκει να δώσει μια εικόνα του ζητήματος ώστε να συμβάλει ικανά στην ευαισθητοποίηση του κοινού  αλλά και των αρμοδίων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 και ώρα 18.30, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου Ρόδου.
Χορηγοί: Best Western Plaza, Sentido Apollo Blue Palace.

Η ΑΦΙΣΑ μας σε μορφή pdf.

Για να δείτε τι έγραψε ο τύπος, κάντε κλικ εδώ: Link1 Link2