ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 10.01.2010

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010, στις 18.00, στο Ξενοδοχείο ¨BEST WESTERN PLAZA¨, μεταξύ εκπροσώπων της Πολιτείας και της Πόλεως Ρόδου, μελών, φίλων, γιατρών, χορηγών και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας, του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».
Η Πρόεδρος του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» κα.Θάλεια Γεωργά, ευχήθηκε Καλή Χρονιά, Χρόνια Καλά και Πολλά, Αγάπη, Υγεία, Αντοχές προς τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας, δύναμη και κουράγιο.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ.Κύριλλος, με τον Πανοσιολογιότατο πάτερ Νεκτάριο Πόκια και τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Χαλκιά.
Την βραδιά ¨έντυσαν¨ με γλυκές μελωδίες, η κ.Μαρία Μανιά στο αρμόνιο, με τις μικρές καλλιτέχνιδες Χούλη Εμμανουέλα στη φωνή και Καραγιάννη Μαλβίνα στο βιολί.
Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστιών για την αμέριστη συμπαράσταση τους στις προσπάθειες του συλλόγου μας από την ίδρυση του έως και σήμερα, απένειμε πλακέτα ¨ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ¨ στις εφημερίδες ¨ΓΜΩΝΗ¨ στον κ.Δημήτριο Τσοπανάκη και ¨ΡΟΔΙΑΚΗ¨ στην κα.Ήβη Τσοπανάκη.

σάρωση0004Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Κύριλλος, ο Πανοσιολογιότατος πάτερ Νεκτάριος Πόκιας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Χαλκιάς. Η επίκουρης Νομάρχης κα.Δέσποινα Μουτάφη υπεύθυνη για θέματα εθελοντισμού εκπροσωπώντας το Νομάρχη Δωδ/σου κ.Ιωάννη Μαχαιρίδη, ο Δικηγόρος και Επικεφαλής  Μείζονος Μειοψηφίας της Νομαρχιακής Αυτ/σης κ.Βασίλειος Υψηλάντης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Γιάννης Γιαννακάκης και κ.Παναγιώτης Σακελλαρίου εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ροδίων κ.Χατζή Χατζηευθυμίου, η ακ.Μαριρένα Γεωργά-Τηλιακού μέλος του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δωδεκανήσου. Ο ιατρός Ρευματολόγος κ.Ευάγγελος Μανδρακός, ο Ξενοδόχος κ.Γεώργιος Γεωργάς, ο Δ/ντης της Τράπεζας Δωδ/σου κ.Εμμανουήλ Καρυδάκης. Οι δημοσιογράφοι κα.Ευρυδίκη Κοβάνη περιοδικό ¨ΛΩΤΟΣ¨, καθώς και ο καμεραμάν κ.Αλέξανδρος από τον τηλεοπτικό σταθμό ¨ΘΑΡΡΙ¨ και πολλοί άλλοι μέλη, φίλοι του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ».
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ μας σε μορφή pdf.