12ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Το 12ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, στο λόφο Φιλερήμου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας.

Το κιόσκι μας θα λειτουργήσει, από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, στο πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ.
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014: 18.00 – 21.00.
Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014: 11.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00

Στο κιόσκι μας θα πωλούνται τα φανελάκια και τα καπελάκια της διοργάνωσής μας, έναντι του ποσού των 5€ (φανελάκι) και 2€ (καπελάκι). Εάν κάποιος επιθυμεί να προμηθευτεί το φανελάκι ή το καπελάκι της διοργάνωσης ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Με την συμπαράσταση και την συμβολή όλων, θέλουμε να καταφέρουμε και φέτος, να προσφέρουμε βοήθεια σε δεκαέξι(16) παιδιά, εξασφαλίζοντας το καθημερινό τους κολατσιό, στο σχολείο, μέσω κοινωνικής λειτουργού, από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, όπως κάνουμε κατά τις σχολικές χρονιές
2012-2014.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας φέτος, θα πραγματοποιηθεί από κοινού στις πόλεις Αθήνα και Πάτρα, τόπους δραστηριότητας της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα «ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.».

Συνοδοιπόροι μας για ακόμη μια χρονιά, θα είναι Σύλλογοι με γνωστό κοινωνικό & αθλητικό έργο και σχολεία της Ρόδου: Ανάδοχη Αγκαλιά, Ε.Υ.Θ.Υ.Τ.Α., Μουσικό Σχολείο Ρόδου, Ροδαυγή, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια ¨Ροδίων Παιδεία¨, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Αιμοποιητικών Κυττάρων ¨ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ¨, Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου.

POSTER (ORGANIZED)H οποιαδήποτε οικονομική σας συμβολή Για τον κόσμο που επιθυμεί να περπατήσει μαζί μας, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το Σαν Φραγκίσκο στις 10:00 και από το Δημαρχείο στις 10:10, με προορισμό τον λόφο Φιλερήμου.
Στις 11:15, θα ξεκινήσουμε την διαδρομή μας από το καφενείο της Φιλερήμου έως τον Σταυρό και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου θα απονεμηθούν τα διπλώματα συμμετοχής.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης, τα λεωφορεία θα επιστρέψουν με τους περιπατητές στη Ρόδο, με τερματικές στάσεις το Δημαρχείο και το Σαν Φραγκίσκο.

θα στηρίξει την προσπάθεια μας!!!

«Συνεχίζουμε… να περπατάμε γιορτάζοντας την Αρθρίτιδα….
και βοηθώντας τα παιδιά!!! »

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!!!