12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης κοινού με θέμα «ΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ: ΠΡΩΙΜΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΕΓΚΑΙΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», ως μέλος του «Εθνικού Συμβούλιου για τις Ρευματικές Παθήσεις», συμμετείχε στην ανοιχτή εκδήλωση, με περίπτερο στο foyer της αίθουσας Ν. Σκαλκώτας με τίτλο θεματικής ενότητας «Ας γνωρίζουμε… ας αποδεχθούμε… ας προχωρήσουμε χαμογελώντας!!».
Η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», κατά την ώρα προσέλευσης του κοινού, μοίραζαν έντυπο υλικό για τα ρευματικά νοσήματα και τον χρόνιο πόνο και ενημέρωναν για τις δράσεις τους.
Επίσης, κατά το χρόνο προσέλευσης του κοινού, σε οθόνη που βρίσκονταν έξω από τις εισόδους της αίθουσας, προβάλονταν βίντεο με τίτλο ¨Ο φίλος μου και εγώ¨, το οποίο απεικονίζει την τιτάνια προσπάθεια σθένους που χρειάζεται από έναν ἀ-σθενή με χρόνιες παθήσεις, να δεχθεί και να αποδεχθεί τον δρόμο του χθες, του σήμερα και του αύριο, να συμβιώσει και να προχωρήσει θετικά και χαμογελαστά και αποσπάσματα βίντεο από ιατροκοινωνικές εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Τέλος, στο μέρος των εισηγήσεων για τις ρευματικές παθήσεις, η κα Θάλεια Γεωργά, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα ¨Οι επιπτώσεις των χρόνιων νοσημάτων στην καθημερινότητα των ατόμων με Ρευματικές Παθήσεις¨.
Για να δείτε σχετικά δημοσιεύματα με την εκδήλωση πατήστε εδώ: Link1 Link2 Link3
Φωτογραφίες από την εκδήλωση, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link