15ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Δίνοντας όλοι μαζί, κοινό μήνυμα «Χαμογέλα… Μην σταματάς!!!!»

Η Πρόεδρος κα.Θάλεια Γεωργά και τα μέλη του Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου “ΘΑΛΕΙΑ”, σας προσκαλούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 18:30, στο ¨15ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ¨ !!!!!!!

Με σημείο Εκκίνησης & Τερματισμού την Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος στην Παλιά Πόλη, θα ακολουθήσουμε την διαδρομή: Άγιος Παντελεήμονας- Λιμάνι περιμετρικά της Παλιάς Πόλης- Μύλοι- Φάρος Αγίου Νικόλαου και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Με την συνδρομή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Δωδ/σου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Την στήριξη του Δήμου Ρόδου & την συμμετοχή των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ.
Την υποστήριξη: της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ.

Όπως κάθε χρόνο θα είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά από Συλλόγους και Σωματεία με κοινωνικό και αθλητικό έργο: Α.Γ.Ε.Σ. (Αθλητικός Γυμναστικός Εκπαιδευτικός Σύλλογος) ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 – Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ¨ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ¨ – Ανάδοχη Αγκαλιά – Ροδαυγή – Σύλλογος Γυναικών Κοσκινού – Σύλλογος Γυναικών Κρεμαστής – Σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου -Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδ/σου ¨ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ¨ – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου – ΦΛΟΓΑ Ρόδου Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο.

Αξίζει να τονίσουμε πως κατόπιν δική μας πρότασης, από το 2014, τον ίδιο μήνα, παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πύργο και στην Σύρο από τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ».

Θα σας περιμένουμε όλους κοντά μας!!!!!!!