19ο Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Αγαπητοί μας φίλοι,
Ήρθε η στιγμή να ανταμώσουμε ξανά, έπειτα από απουσία τριών χρόνων, λόγω των νέων δεδομένων στην καθημερινότητα μας.
Τα πάντα άλλαξαν! Οι συνθήκες διαρκώς μεταβάλλονται… Ας αγωνιστούμε να ανακαλύψουμε το χαμόγελο, την κάθε στιγμή και τις μυρωδιές της, τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας! Ας βγούμε πιο ανθεκτικοί, ας συσφίξουμε τις ανθρώπινες σχέσεις που τόσο στερηθήκαμε, ζωγραφίζοντας αλλιώτικα το αύριο, με χρώματα αισιόδοξα…
2002-2022
20 χρόνια Ζωής!

📍 Εφέτος, θα χαρούμε περισσότερο από ποτέ, αν ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας για το 19ο Περπάτημα Ζωής & Ελπίδας, το οποίο προγραμματίζουμε για την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», με ώρα προσέλευσης 18:30.

🔹Με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας
και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου
🔹Τη συνδρομή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου
🔹Τη στήριξη του Δήμου Ρόδου
🔹Τη συνδιοργάνωση του ΔΟΠΑΡ
🔹Τη συμμετοχή του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»

🚶‍♀️Διαδρομή: Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» έως την κεντρική πιάτσα των ΤΑΧΙ και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

🎯 Το ¨ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2003 και από τότε καθιερώθηκε να πραγματοποιείται γύρω από την ημέρα του Σταυρού. Καθώς ο καθένας από εμάς έχει το δικό του οδοιπορικό. Στόχος του Περπατήματος είναι: Η συμμετοχή στην ζωή, ΕΝΕΡΓΑ! Διότι η κίνηση, είναι ζωή! Γιατί, στο δικό μας Περπάτημα, δεν υπάρχουν νικητές, να κατακτήσουν το βάθρο…

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχει κιόσκι στο πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη διοργάνωση.

🎽Στο κιόσκι μας θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικά events και θα διατίθενται προς πώληση τα μπλουζάκια, καπελάκια, βραχιολάκια της εκδήλωσης μας.
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 18:00-21:00
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου έως και Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου: 11:00–13:00 & 18:00–21:00
Τρίτη 13/09 & Τετάρτη 14/09 το απόγευμα 18:00-20:00, θα μας κρατήσουν συντροφιά με όμορφες μελωδίες, ο Γιάννης Παπαθεοδώρου (κιθάρα-τραγούδι) και ο Δημήτρης Ιωσήφ (πιάνο-τραγούδι).
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 11:00–13:00
Λίγο πριν το Περπάτημα, θα είναι μαζί μας ο Μανώλης Λαουδίκος & το επιτελείο του, σε ένα φαντασμαγορικό σόου!

🙏Προσπαθούμε να κερδίσουμε τις στιγμές και να κάνουμε κάθε μέρα το επόμενο βήμα!
Να καταφέρουμε με τη βοήθεια όλων, να συνεχίσουμε το έργο που επιτελεί ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» όλα αυτά τα χρόνια,
για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, την ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!

Δεν σταματώ, δεν λυγώ, χαμογελώ και συνεχίζω!