7ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ 12.09.2009

Συντακτική Ομάδα Θάλεια

Με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα συγκέντρωσης 17.00μμ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ¨ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ¨, πραγματοποιήθηκε από τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», το «7ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ», με την συμμετοχή ποδηλατοδρόμων, ομάδων στίβου και πλήθους περιπατητών, φίλων του Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ».
Με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, του Ν.Α.Ο.Δ. και του Δήμου Ροδίων και την συμπαράσταση του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και του Γυμναστικού Συλλόγου ¨ΔΙΑΓΟΡΑΣ¨.
Η προσέλευση του κοινού και η εγγραφή στα φύλλα αγώνος, στίβου, ποδηλασίας και δρόμου, άρχισε στις 17.00μμ.
Έπειτα, η Πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», κα.Θάλεια Γεωργά, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή διοργάνωση: Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, τον Ν.Α.Ο.Δ., τον Δήμο Ροδίων, τον Επιστημονικό Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου, τον Γυμναστικό Σύλλογο ¨ΔΙΑΓΟΡΑΣ¨, τον Δημοτικό Οργανισμό Νεολαίας & Άθλησης Δήμου Ροδίων, τον Δωδ/σιο διεθνούς φήμης ζωγράφο κ.Ντιόν Ζαχαρίου,  τους 40 χορηγούς που χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση τους, η διοργάνωση αυτή θα ήταν ανέφικτη και τα ΜΜΕ τα οποία με τόσο σεβασμό και αγάπη στηρίζουν τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου μας.
Η αθλητική δοκιμασία της ομάδας του στίβου με προπονητή τον κ.Μουστάκα Λουκά, διήρκησε μισή ώρα, ένα τέταρτο διήρκησε η ποδηλατοδρομία με προπονητή τον κ.Χατζήπαπα Κωνσταντίνο και άλλη μισή ώρα διήρκησε ο περίπατος με διαδρομή 1.000m εντός του σταδίου. Αξίζει να σημειωθεί, πως παρόντες σε όλη την διοργάνωση ήταν μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών.
Όπως κάθε χρόνο όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν καπελάκια που απεικόνιζαν το λογότυπο του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» και φανελάκια που απεικόνιζαν σχέδιο με σμήνος από πουλιά του κ.Dion Ζαχαρίου Δωδεκανήσιου διεθνούς φήμης ζωγράφου και γλύπτη.
Στο τέλος των αθλητικών δοκιμασιών, απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες και επιπλέον στους αθλητές της ποδηλασίας και του στίβου αναμνηστικά μετάλλια.
Πρόθεση των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου ¨ΘΑΛΕΙΑ¨, είναι να δοθεί ¨υποτροφία¨ σε άτομο με ειδικές ανάγκες.

Τo ΤΕΤΡΑΠΤΥΧΟout και το ΤΕΤΡΑΠΤΥΧΟin, σε μορφή pdf.